Izsák József természetgyógyász vagyok, üdvözlöm a kedves érdeklődőt.

Izsák József

Ha valaki azt hallja, hogy a foglalkozásom természetgyógyász, rögtön felteszi a kérdést: hogy lesz valakiből gyógyító? Ilyenkor azt válaszolom, hogy gyógyítóvá nem válik az ember hanem annak születik. A tanulást, tudásom bővítését viszont életre szóló feladatomnak tartom. Előszeretettel használom a természetgyógyász megnevezést, mert a ter-mészet maga a Ter-emtő, tehát minden, az Egész-ség.

Az is érdekli az embereket, hogy miként ismertem fel különleges képességeimet. Ennek története gyermekkoromba nyúlik vissza. Érdeklődő kisfiú voltam, szerettem minden elromlott feleslegessé vált szerkezetet szétszedni, megvizsgáltam, mi van a belsejükben s amikor újból összeraktam őket, ismét működésbe léptek. Azáltal is megjavultak néha a meghibásodott műszaki tárgyak, hogy csak nézegettem, kezembe fogtam némelyiket. Ha a természetben tartózkodtam az állatok a közelemben maradtak, nem menekültek el riadtan tőlem. Amikor kertészkedéssel foglalkoztam, az áruátvevők „nagy kertész” -nek neveztek, mert olyan nagyra nőtt és egészséges terményeket, mint amilyeneket én adtam át nekik, még nem is láttak. Mindig éreztem, hogy valamiben különbözök embertársaimtól, de csak egy évtizede tudatosult bennem, hogy az én feladatom, hivatásom, küldetésem a gyógyítás.

Többen kérdezik tőlem: maga valóban a kezével gyógyít? Ilyenkor azt felelem – természetesen, hiszen benne van az édes anyanyelvünkben, tehát a vérünkben, a lényünkben, a lelkünkben, hogy ha a magyar ember gyógyít, akkor a kezét használja, tehát kezel.

Jelenleg két rendelőben, Dunaszerdahelyen és Pozsonyban vagyok elérhető. Itt próbálok meg segíteni azoknak, akik azért keresnek meg, hogy visszanyerjék testi, lelki, szellemi jólétüket. Ennek érdekében nemcsak a jól bevált ősi gyógymódokat (kézrátétel, köpölyözés, csontkovácsolás, masszázs) használom, hanem az új kor vívmányait is (NES terápia, Magneter, Magnapress, Bemer, TsT). Ezen kívül, ha az időm engedi, előadásokat tartok az élet ügyes-bajos dolgairól, az igaz magyar nyelvről és életmódról.


KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaRendelő
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria
KépgalériaKépgaléria