Új gyógymódok - korunk vívmányai

Magneter

A MAGNETER egy orvosi terápiás készülék, magyar találmány. Működési elve, több új tudományos felfedezésen alapul. Minden élő jellemzője, hogy valamilyen, csak rá jellemző frekvencián rezeg. Ezeknek a rezgéseknek a frekvenciája mérhető, így a rezgést kibocsátó élőlény, szerv a frekvencia alapján beazonosítható. Az élő mikroorganizmusok egyetlen frekvencián rezegnek, ha ezen a frekvencián, elektromágneses hullám alakban a rezgést besugározzuk, akkor a mikroorganizmus (vírus, baktérium, gomga stb.) önrezonanciába lép a besugárzott rezgéssel, és elpusztul. Az egészséges szövetek, szervek esetében is meghatározható a szervek, szövetek frekvenciája. Ha valamilyen betegség kialakul a szervekben, vagy szövetekben, akkor azok rezgése, energia szintje megváltozik, és ez a változás mérhető. Ha az egészséges szövet, szerv rezgését besugározzuk a megváltozott, beteg szervezetbe, akkor az immunrendszer visszaállítja az eredeti egészséges állapotot. Ez a terápia lényege.


MagneterMagneter
MagneterMagneter
MagneterMagneter
MagneterMagneter
Magnapress

A MAGNAPRESS olyan orvostechnikai készülék, amely egyesíti az ősi akupunktúra, akupresszúra, és mágnesterápia előnyeit. Gyors hatású, könnyen kezelhető, kisméretű, fájdalom-, és mellékhatásoktól mentes. Gyermekeken is, sőt állatgyógyászatban is alkalmazható. A készülék az orvosi kezelést nem helyettesíti, azonban a legtöbb betegség kiegészítő kezelésére alkalmas, és helyettesíthet bizonyos gyógyszereket (pl. fájdalomcsillapítót). A Magnapress készülékkel pótolni tudjuk szervezetünk számára a hiányzó mágnesességet. (1 Gauss helyett ma csak 0,4 Gauss mérhető, ez számtalan problémát, fájdalmat, betegséget okoz.) Az eszköz feltalálója Dr. Enrico D. Antella magyar származású akupunktőr, aki mind a nyugati, mind a keleti orvoslásban jártas.


MagnapressMagnapress
MagnapressMagnapress
MagnapressMagnapress
MagnapressMagnapress
Bemer

A BEMER 3000 egy mágneses mező terápiás orvosi készülék, amely a sejtjeink szintjén javítja a szervezet működését, többek között a sejt energia termelését segíti, jobb anyagcserét idéz elő a vér áramlási tulajdonságai javítása által és jobb oxigén ellátást biztosít a vörösvértesteken keresztül. Segíti a rugalmas érfalmozgást, és az immunrendszer helyes működését. Ez a terápia lényege.


BemerBemer
BemerBemer
BemerBemer
BemerBemer
NES-állapotfelmérés

A NES terápia  módszere teljesen új irányt jelent a betegségek elleni küzdelem terén, hiszen alapvetően más alapokról kiindulva közelíti meg a betegség fogalmát. Ez egy a kvantumelméletek alapján kidolgozott számítógépes állapotfelmérő és gyógyító rendszer, amely az emberi testmező (alakformáló-morfo-genetikus mező) elméletén alapul.
A testmező mint egy burok körülveszi testünket, és külömböző holografikus információk segítségével összekapcsol minket a tudatunkkal, tehát irányítja fizikai testünket. Tartalmazza testünk összes információját fizikai, kémiai, gondolati, érzelmi, energetikai és emlékezeti szinteken.
Egy számítógépes állapotfelmérési technikával a testmezőnk mérhető, tehát pontosan feltérképezhető, hogy az összetevői hol térnek el a normálistól, azaz mely szinteken nem kap optimális információt a test. A talált eltéréseket infocseppekkel korrigálhatjuk,amelyek holografikusan kódoltak, tehát az ideális információt tartalmazzák, ezáltal képesek a torzult rendszerek kijavítására. Így a testmezőnk harmonizálódik, a szervezet öngyógyító képessége helyreáll, és a beteg meggyógyul.
Miben segít a NES-terápia? Minden embernek az egészsége a legfontosabb, amely csak testi-lelki-szellemi egyensúlyban valósulhat meg, ez a terápia mindhárom szinten támogat, kijavítva a testmező hibáit, és így létrehozva a tökéletes összhangot a tudat és a test között.


NES-állapotfelmérésNES-állapotfelmérés
NES-állapotfelmérésNES-állapotfelmérés
NES-állapotfelmérésNES-állapotfelmérés
NES-állapotfelmérésNES-állapotfelmérés